# 2013 Innovations-Breaking Boundaries in Custody Litigation January 24-25, 2013 • Mansion on Judges' Hill • Austin, TX

#### Thursday Morning, Jan. 24, 2013

#### **Presiding Officer:**

Lynn Kamin, Jenkins & Kamin LLP - Houston, TX

7:30 am	Registration Opens
	Includes continental breakfast.
8:45 am	Welcoming Remarks
9:00 am 1.50 hrs 0.25 hr ethics	Alienation, Protection or Manipulation?  Understanding the complex issues surrounding alienation.  Moderator: Katherine A. Kinser, Kinser & Bates, L.L.P Dallas, TX Panelists: Susan A. Rankin, Rochelle & Rankin - Dallas, TX Panelists: Sol Rappaport, Counseling Connections - Libertyville, IL Panelists: Hon. Judy L. Warne, 257th District Court - Houston, TX
10:30 am	Break
10:45 am 1.50 hrs 0.25 hr ethics	Alienation, Protection or Manipulation? continued
12:15 pm	Pick Up Lunch Included in conference registration.

#### Thursday Afternoon, Jan. 24, 2013

#### **Presiding Officer:**

Lynn Kamin, Jenkins & Kamin LLP - Houston, TX

**Luncheon Presentation** 

12:30 pm 1.50 hrs 0.25 hr ethics	Enhancing Your Case Through Technology  Moderator: Wendy S. Burgower, Burgower & Rainwater, LLP - Houston, TX Panelists: Reginald A. Hirsch, Law Office of Reginald A. Hirsch - Houston, TX Panelists: Rick Robertson, KoonsFuller, PC - Plano, TX
2:00 pm	Break
2:15 pm 1.50 hrs 0.25 hr ethics	My Case Doesn't Fit Your Guidelines  Creative strategies when litigating unusual custody and possession cases.  Moderator: Sherri A. Evans, KoonsFuller - Houston, TX Panelists: Warren Cole, The Law Office of Warren Cole - Houston, TX Panelists: Sandra Dooley, North Dallas Doctors Office - Dallas, TX Panelists: David B. Starks, McKinley Irvin PLLC - Seattle, WA
3:45 pm	Break
4:00 pm 1.50 hrs 0.25 hr ethics	My Case Doesn't Fit Your Guidelines, continued
5:30 pm	Adjourn

## Thursday Evening, Jan. 24, 2013

7:00 pm 0.00 hr ethics	Guest Reservation for Thursday Evening Reception and Dinner  Guests are welcome—\$125.00 fee. Please select on order form.
7:00 pm 0.00 hr ethics	Thursday Evening Reception and Dinner

# Friday Morning, Jan. 25, 2013

#### **Presiding Officer:**

Jimmy Vaught, Vaught Law Firm, P.C. - Austin, TX

7:15 am	Conference Room Opens
	Includes continental breakfast.

8:00 am 1.50 hrs 0.75 hr ethics	Who Are You and What Do You Do?  Ethics and standards in child custody evaluations.  Moderator: Diana S. Friedman, Diana S. Friedman, P.C Dallas, TX Panelists: Robert Kinscherff, Massachusetts School of Professional Psychology - Newton, MA Panelists: Larry L. Martin, Geary, Porter & Donovan, P.C Addison, TX Panelists: John A. Zervopoulos, PsychologyLaw Partners - Dallas, TX
9:30 am	Break
9:45 am 1.50 hrs 0.75 hr ethics	Who Are You and What Do You Do?, continued
11:15 am	Pick Up Lunch Included in conference registration.

## Friday Afternoon, Jan. 25, 2013

**Presiding Officer: Jimmy Vaught,** Vaught Law Firm, P.C. - Austin, TX

	Luncheon Presentation
11:30 am 1.50 hrs	Testing: Who Cares?
0.25 hr ethics	Types of tests and cross-examination.
	Moderator:
	Susan Myres, Myres & Associates, PLLC - Houston, TX Panelists:
	Benjamin J. Albritton, Southwest Clinical and Forensics - Dallas, TX
	Panelists: Jay Flens, Valrico, FL
	Jay 110113, van100, 1 L
1:00 pm	Break

1:15 pm 1.50 hrs	Trial Strategies: Evaluation and Testing
0.25 hr ethics	Cross-examination of mental health professionals and evidentiary issues.
	Moderator: Jonathan J. Bates, Kinser & Bates, L.L.P Dallas, TX
	Panelists: Jay Flens, Valrico, FL
	Panelists:
	Stephen A. Kolodny, Kolodny & Anteau - Beverly Hills, CA Panelists:
	Timothy M. Tippins, East Greenbush, NY
2:45 pm	Break
3:00 pm 1.50 hrs 0.25 hr ethics	Trial Strategies: Evaluation and Testing, continued
4:30 pm	Adjourn