# 35<sup>th</sup> Annual Entertainment Law Institute September 11-12, 2025 • AT&T Conference Center • Austin, TX September 11-12, 2025 • Live Webcast

#### Thursday Morning, Sep. 11, 2025

	This agenda is still in development. Updates to topics and speakers will be posted as available.
7:30 am In Austin Only	Registration Opens         Includes continental breakfast.
8:20 am	Welcoming Remarks
8:30 am 1.00 hr 0.25 hr ethics	Recent Developments in Collegiate Athlete NIL Deals Moderator: Daniel Hare, Varsity Search and Baylor University - Waco, TX
9:30 am 0.75 hr	<ul> <li>Is That Fair Use? Trademarks, Creativity, and the Law Post Grimaldi v. Rogers</li> <li>A case law review and practical application of balancing trademark rights and artistic expression in today's media landscape.</li> <li>Tamera H. Bennett, Harper &amp; Bates LLP - Dallas, TX</li> <li>Jordyn Hendrix, Harper &amp; Bates LLP - Dallas, TX</li> </ul>
10:15 am	15-Minute Break
<b>10:30 am</b> 1.00 hr	<ul> <li>Annual Case Law "Roundup"</li> <li>An annual roundup of notable court rulings, including Texas judicial decisions, that impact the practice of entertainment law.</li> <li>Stan Soocher, Entertainment Law &amp; Finance - Denver, CO</li> </ul>
<b>11:30 am</b> 1.00 hr	<b>The Trouble with Ticketing</b> Moderator: Chris Castle, Christian L. Castle, Attorneys - Austin, TX
12:30 pm In Austin Only	NETWORKING LUNCH AND MENTORSHIP OPPORTUNITY (In Austin Only) Network with colleagues and converse with conference faculty and other entertainment law experts in multiple practice areas and firm sizes. Lunch is included in registration.

## Thursday Afternoon, Sep. 11, 2025

1:45 pm	Incorporating AI into your Entertainment Law Practice: Ethical Considerations
0.75 hr ethics	Grant Atkinson, ActionResponder - Los Angeles, CA
2:30 pm	<b>Independent Film Finance Deals for the Local Novice Filmmaker</b>
0.75 hr	Duncan C. Montgomery, High Frequency Entertainment, LLC - Austin, TX
0.25 hr ethics	Michael Norman Saleman, Law Offices of Michael Norman Saleman - Austin, TX
3:15 pm	15-Minute Break
<b>3:30 pm</b> 0.75 hr	Selling Your Music: Full Catalog SalesOr Just a One-Off Master
<b>4:15 pm</b> 0.75 hr 0.25 hr ethics	Rap Battles Megan Dunn, Megan Dunn Law, PLLC - Dalls, TX
5:00 pm	Adjourn to Networking Reception
In Austin Only	Join us for drinks and hors d'oeuvres with program faculty and attendees.

## Friday Morning, Sep. 12, 2025

8:00 am In Austin Only	Conference Room Opens Includes continental breakfast.
<b>8:45 am</b> 0.50 hr	Incentives and Rebates: Saving Your Clients Money through the Texas Film Commission Panelist: Will Zech, Texas Film Commission - Austin, TX
<b>9:15 am</b> 0.75 hr	The Rise of Immersive Sports and Entertainment Experiences: Unique Legal Issues
10:00 am	15-Minute Break
10:15 am 0.75 hr 0.25 hr ethics	How to Best Advocate for Your Entertainment Law Clients: A Conversation with Dina LaPolt Moderator: Gwendolyn Seale, Mike Tolleson and Associates - Austin, TX Panelist: Dina LaPolt, LaPolt Law, P.C West Hollywood, CA
<b>11:00 am</b> 0.75 hr	Public Art: A Case Study Moderator: Alissa McCain, Texas Accountants and Lawyers for the Arts - Austin, TX Panelist: Andrea N. Perez, Carrington, Coleman, Sloman & Blumenthal L.L.P Dallas, TX

Lawyers Behaving Badly: AI Edition
Karen Delaney, Delaney Legal PLLC - Minneapolis, MN Jennifer Judge, Destination Pet, LLC - Plano, TX
Pick Up Lunch (in Austin) Included in registration.

### Friday Afternoon, Sep. 12, 2025

#### TEXAS STAR AWARD AND LUNCHEON PRESENTATION

12:50 pm	Texas Star Award Presentation
	Presented by: Stan Soocher, Entertainment Law & Finance, Denver, CO
1:00 pm	Texas Star Award Recipient Presentation - TBA
0.50 hr	-
	Dina LaPolt, LaPolt Law, P.C West Hollywood, CA
1:30 pm	15-Minute Break
1:45 pm 0.75 hr	The Path to Publication
0.75 III	
<b>2:30 pm</b> 0.75 hr	Legal Issues for Content Creators and Influencers
<b>3:15 pm</b> 0.75 hr	Reality TV
4:00 pm	Adjourn